� Vi har hatt tilsammen 40 ordensforstyrrelser, hvorav 27 som gått på vold og kroppskrenkelser, opplyser politiet i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Oslopolitiet rykket ut til mye fyll og slåssing: - Vær snille med hverandre i adventstiden

Natt til tredje søndag i advent ble preget av tallrike krangler, slåsskamper og fyllebråk i Oslo. Nå ber politiet folk om å være snille med hverandre.

Publisert

Slåssing, overstadig beruselse og fester som gikk over styr, preget politiets arbeid natt til søndag.

— Er en del slåsskamper i Oslo sentrum nå, skrev Oslo-politiet på Twitter ved 2.30-tiden og meldte fra om fem slåsskamper samtidig på ulike steder i hovedstaden.

— Ingen alvorlig personskade, men noen må på legevakten. Vi kan ikke annet enn oppfordre til å være snille med hverandre nå i adventstiden, skrev operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt.

40 ordensforstyrrelser

Søndag morgen kunne politiet i hovedstaden melde at nattens festligheter ikke hadde gitt seg helt. I 8.30-tiden meldte de om full fest i Urtegata.

— Det har vært litt flere oppdrag enn ellers i natt. Vi har hatt til sammen 40 ordensforstyrrelser, hvorav 27 som gått på vold og kroppskrenkelser, oppsummerer oppdragsleder Rune HekkelstrandOslo politidistrikt til NTB.

— En del folk har måttet dra legevakta for behandling, men ingen skal ha kommet alvorlig til skade, sier oppdragslederen.

Powered by Labrador CMS