Vålerenga-jentene kan gjede seg over å få danske Jack Majgaard Jensen som ny hovedtrener neste sesong. Foto: Jens August Dalsegg / Vålerenga fotball

Vålerenga fotball damer møter Manchester United 31. juli. 5000 billetter solgt allerede

Manchester United Women er den nye storsatsingen til Red Devils. Laget ble startet foran forrige sesong og er allerede klare for FA Womens Super League. Men først møter de Vålerenga damer.

Publisert

– Interessen har vært veldig bra så langt! Det har aldri har vært arrangert en slik kamp i norsk kvinnefotball tidligere, men det virker som kampen appellerer til publikum. Det styrker vel bare det faktumet at kvinnefotballen, inkludert oss i Vålerenga er på riktig kurs, sier Jens August Dalsegg, markedsansvarlig i Vålerenga fotball.

Kampen spilles i Norway Cup-uka, og det er lagt opp til at de deltagende lagene kan få oppleve kampen til en overkommelig pris, ifølge Dalsegg.

Manchester-laget ledes av Casey Stoney, som med sine 130 landskamper og bronse fra VM i 2015 er en kjent skikkelse på balløya. Den 31. juli møter laget til Vålerengas trener, Monica Knudsen, henne på Intility arena.

Powered by Labrador CMS