Betonggulvet i hallen er ferdig støpt. Tribunen ferdig montert. Og nærmere jul begynner arbeidet med isflaten. Foto: Kultur- og idrettsbygg
Betonggulvet i hallen er ferdig støpt. Tribunen ferdig montert. Og nærmere jul begynner arbeidet med isflaten. Foto: Kultur- og idrettsbygg

Tett tak på nye Jordal Amfi! I dag var det kranselag for alle arbeiderne som bygger ishallen

Det tradisjonelle kranselaget innebærer at det nå endelig er tette tak, tette vegger og at de innvendige arbeidene er godt i gang på nye Jordal Amfi.

Publisert

Selve bygget skal være ferdigstilt i juni 2020. Da kan Vålerenga ishockey starte innflyttingen. Men allerede er tribunen ferdig montert, mens setene festes våren 2020.

– Arbeidet med isflata starter nærmere jul, forteller kommunikasjonssjef i Kultur- og idrettsbygg, Haakon Berg-Jensen.

Det jobbes nå utvendig med taksløret og sinklegging, samt at takflaten skal klargjøres for å kunne montere solcelleanlegget. Det forventes at taket er ferdigstilt før jul, med unntak av gresstaket, som skal plantes våren 2020.

Vålerenga-Narvik på storskjerm

Betonggulvet i hallen er ferdig støpt. Sålen til isflata består også av varmeelementer, blant annet for å sikre en stabil temperatur på isflaten.

De innvendige veggene er ferdig montert, og malearbeidet og flislegging er i full gang. Arbeidene utendørs starter i disse dager og vil etter planen ferdigstilles i september 2020.

I kveld spiller a-laget til Vålerenga ishockey borte mot Narvik. Denne kampen vises på storskjerm inne på nye Jordal Amfi, for flere av breddelagene til Vålerenga ishockey. Det blir en første smak på den nye arenaen for mange av lagets spillere.

Powered by Labrador CMS