Fredrik Magnus Sjøberg (t.v.) og Jens Kristian Kognestad.
Fredrik Sjøberg (t.v.) og Jens Kristian Hognestad jobber med et filmprosjekt, hvor de kjører ski og snowboard i urbane strøk. – Det er vår passion.

Her står Fredrik (28) og Jens Kristian (28) på slalåm og snowboard ned Operataket

28-åringene Fredrik og Jens Kristian jobber med et filmprosjekt der de kjører ski og snowboard i urbane strøk. Da var det obligatorisk å dra til Operataket. – Det var såpass fint vær og mye snø på taket, så vi måtte jo bare dra hit!

Publisert

Selv om det har vært kaldt ute denne helgen, har det vært all grunn til å benytte seg av det fine vinterværet.

Det gjorde i alle fall Fredrik Sjøberg (28) og Jens Kristian Hognestad (28). De to kompisene jobber på et filmprosjekt, der en av sekvensene er å kjøre snowboard og ski i urbane strøk. 

Video: Maia Birtles

– Et ikonisk shot til filmen

– Det var såpass fint vær og mye snø på taket, så vi måtte jo bare dra hit. Det ble kjempegode bilder fra taket, og et ikonisk shot til filmen, forteller Fredrik Sjøberg.

Når VårtOslo snakker med dem på Operataket gjør de seg ferdige på denne plassen. Nå skal de til Torshov for å kjøre videre i områdene der. 

Fredrik Sjøberg med ski på beina og Jens Kristian Hognestad på snowboard. Det var en god dag å filme på Operataket.
Fredrik Sjøberg med ski på beina og Jens Kristian Hognestad på snowboard. Det har vært en god dag å filme på Operataket.

De to kompisene har stått på ski og snowboard hele livet, og nå har de nok en felles interesse i film. Filmen de lager, Boofpack, er et helt eget initiativ som de har planlagt i lang tid. 

– Det er en samling av diverse klipp med snowboard og ski, i urbane strøk, fjellandskap, terrengparker og skianlegg, forklarer Fredrik Sjøberg.

– Fint å være til glede for folk

Han forteller at det ikke var noen andre som drev med det samme på Operataket denne søndagen. Det er veldig greit, spesielt når man skal filme ting, påpeker Sjøberg.

– Det var ikke mange der, men de få som var der fikk seg et lite show på Operataket. Det er fint å være til glede for andre. Folk er som regel positivt innstilt og synes det er fint.



Powered by Labrador CMS