Rockefeller Music Hall i Torggata Bad med inngang Mariboes gate 5B.

Endringer ved det kjente konsertstedet

Har ikke skjedd på 25 år.

Publisert

«Et generasjonsskifte starter», konstaterte Rockefeller Music Hall i en oppdatering da det før jul ble kjent at Roar Gulbrandsen ville gi seg som daglig leder etter 25 år som sjef for Auditorium AS, selskapet bak scenene Rockefeller og John Dee i Mariboes gate samt Sentrum Scene på Arbeidersamfunnets plass et steinkast unna.

Selskapet som byr på bredt program på sine scener og har tatt imot både norske og internasjonale artister gjennom en årrekke, har ifølge Proff.no 159 ansatte og omsatte i 2022 for 108,6 millioner kroner.

Arvtaker på plass

«Det er en tid for alt», uttalte Gulbrandsen selv i den forbindelse og fastslo samtidig at det hadde vært «en fantastisk reise». Denne uken kom hans arvtaker på plass.

«Ønsker du å bidra til å skape opplevelser som gir publikum gåsehud?» lød tittelen på stillingsannonsen.

Avtroppende daglig leder Roar Gulbrandsen (t.v.) og påtroppende daglig leder Knut Harald Pleym side om side.

Knut Harald Pleym som nå har sikret seg jobben forteller i en pressemelding at han selv har hatt gåsehudfremkallende opplevelser på konsertstedene han nå blir sjef for.

– Store opplevelser

– Rockefeller samt senere John Dee og Sentrum Scene, har fra begynnelsen av 1990-tallet gitt meg store opplevelser både som publikummer og senere også konsertarrangør. Jeg er fylt med stor respekt og ydmykhet for at jeg nesten 30 år senere får æren av å overta som daglig leder etter Roar Gulbrandsen, uttaler han.

– Han har gjort en glimrende jobb i alle disse årene, med å skape mange magiske øyeblikk for publikum. Jeg gleder meg veldig til å fortsette i hans fotspor og være med på å gi vårt publikum og arrangører muligheten til å oppleve like fantastiske opplevelser i årene som kommer, fortsetter Pleym.

Ledende roller i kulturbransjen

54-åringen kommer fra stillingen som organisasjon- og økonomisjef i arbeidsgiverorganisasjonen Spekter.

«Pleym bringer med seg bred erfaring fra ledende roller innenfor kulturbransjen, inkludert stillinger som daglig leder og produsent ved Drammens Teater/Union Scene, Ibsenhuset i Skien og Stageway AS», heter det fra den nye arbeidsgiveren.

Fortsetter i konsulentstilling

Avtroppende daglig leder har vært med siden oppstarten av konsertstedet i 1986, først som leverandør av artister og arrangementer sammen med Paul Karlsen i Db Concerts, før han i 1992 ble ansatt som bookingansvarlig og i 1999 tiltrådte som daglig leder.

«Gründer og arbeidende styreleder Hans A. Lier vil fortsatt være med på reisen, og bedriften er glad for at Roar fortsetter i bedriften i en mindre konsulentstilling», heter det i oppdateringen fra Rockefeller.



Powered by Labrador CMS