Kronprinsesse Mette-Marit og Kong Frederik
Kong Frederik og dronning Mary av Danmark er på offisielt statsbesøk til Norge. Onsdag morgen tok de T-banen mot Ulsrud sammen med kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Politihunder, vakter og soldater på plass på Stortinget T-banestasjon da et reisefølge utenom det vanlige skulle avgårde

Onsdag morgen var deler av Stortinget T-banestasjon stengt av, til forvirring for reisende i morgenrushet. 

Publisert

Det danske kongeparet ankom Stortinget T-banestasjon sammen med kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit onsdag morgen.

Det var et stort sikkerhetsoppbud på stasjonen, både politihunder, sikkerhetsvakter og soldater var på plass.

Dronning Mary og kronprins Haakon
Kong Frederik og dronning Mary av Danmark på er offisielt statsbesøk til Norge.Her kronprins Haakon og dronning Mary, på vei til Ulsrudvann.

Dro til Ulsrudvannet

Sammen gikk det kongelige reisefølget om bord på T-banens linje 3. Turen gikk til Ulsrud, en reise på rundt 19 minutter. Avgangen var satt opp spesielt for de kongelige, samt pressen.

Alle fire var sporty antrukket i turbukser og tursko. Vel framme ved Ulsrud ble de møtt av skolebarn som veivet med både norske og danske flagg.

Dronning Mary og kronprinsesse Mette-Marit fikk blomster, og kong Frederik ga «high five» til barna.

Videre går ferden til Ulsrudvann, et kjent turområde i Østmarka i Oslo. Her skal de blant annet møte ungdom fra Den Norske Turistforening (DNT).

Powered by Labrador CMS