Politi og ambulanser på Grønland i Oslo etter at en mann skal være alvorlig skadd i en voldshendelse.

Voldshendelse på Grønland etterforskes som drapsforsøk

Voldshendelsen som fant sted på Grønland onsdag ettermiddag, etterforskes som drapsforsøk, opplyser politiet. Så langt er ingen pågrepet i saken.

Publisert

– Vi jobber ennå med åstedsvitner, innhenting av videoovervåking og avhør. Vi har to fornærmede der den ene ble sendt til sykehus med det som ble betegnet som alvorlige skader. Den andre fornærmede er ikke skadd, sier fungerende seksjonsleder Ingebjørg Hansen ved drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Avisa Oslo.

Hansen sier de jobber med å identifisere det som antas å ha vært to gjerningspersoner. De involverte skal alle være i 20-årene og har trolig kjennskap til hverandre, ifølge politiet.

Ingen pågrepet

– Vi har gjort korte avhør med den fornærmede som ikke ble skadd, men har ikke avhørt personen som ble sendt til sykehus. Vi håper å få gjennomført et avhør i dag, sier hun.

Det er ikke kjent hvilket våpen som ble brukt mot den skadde mannen, men det er snakk om stikk- eller slagskader. Torsdag formiddag var ingen pågrepet, og det var heller ikke funnet noe våpen etter hendelsen.

Powered by Labrador CMS