Politiet er med mange patruljer i Harbitzaleen ved Skøyen etter melding om en voldshendelse i en leilighet.
Politiet er med mange patruljer i Harbitzaleen ved Skøyen etter melding om en voldshendelse i en leilighet.

En person pågrepet etter knivstikking på Skøyen

Politiet rykket lørdag ettermiddag ut til Skøyen etter voldshendelse i en leilighet. Der var en mann blitt knivstukket flere ganger. En annen person er pågrepet og siktet for grov kroppsskade.

Publisert

Politiet var lørdag i Harbitzalléen på Skøyen etter melding om en voldshendelse i en leilighet.

- En person er til nå funnet knivstukket. Vi søker etter en gjerningsperson. Vi har enda ikke kontroll på situasjonen, skrev politiet på Twitter.

Omtrent ti minutter senere opplyser politiet om at de har kontroll på alle parter i saken.

- En person er formentlig knivstukket og ivaretas av helse. Vi jobber med å få klarhet i hvilken rolle og relasjon de ulike har i saken. Den skadde vil bli fraktet til sykehus.

Siktet for grov kroppsskade

Mannen ble brakt til sykehus, men det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er. En annen person er blitt pågrepet og siktet i saken.

– En av de involverte ble besluttet pågrepet og er kjørt til arresten etter en sjekk på legevakt. Vi kan per nå ikke gi noen oppdatert status på vedkommende som ble kjørt til sykehus, opplyser operasjonsleder Marita Aune like før klokka 21, lørdag kveld.

– En mann i 40-årene er siktet for grov kroppsskade, sier krimleder Jørn Espen Nilsen ved krimvakta i Oslo til VG.

Flere hadde løpt fra stedet

Operasjonsleder Marita Aune opplyser til NTB at de hadde kontroll på alle parter, men ikke helt vet hvem som hadde gjort hva.

– Vi fikk melding om slagsmål i en leilighet. Da vi kom til stedet, fant vi en person som var lettere skadd. Det var flere som hadde løpt fra stedet, og vi kom i kontakt med ytterligere en person ute som var knivstukket, sier Aune.

Det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er, men personen ble fraktet til sykehus.

Politiet jobber også med å finne ut hvilken relasjon det er mellom de involverte. De regner med at knivstikkingen skjedde innendørs.

– Vi vet ikke hva som var åstedet, men det er nærliggende å tro at det er i den leiligheten det er snakk om, sier Aune.

Lite barn i leiligheten

Innsatsleder på stedet, Svend Bjelland, sier til NTB at politiet fikk melding om hendelsen klokka 15.36. En person og et lite barn hadde da forlatt adressen.

– Etter kort tid fikk vi kontroll på denne personen og det lille barnet. Det viser seg da at denne personen som har forlatt leiligheten, er stukket flere ganger med en skarp gjenstand. Han er nå tatt hånd om av helsevesenet.

Bjelland ønsker ikke å kommentere relasjonene mellom de involverte og ønsker heller ikke å si noe om hvor mange som befant seg i leiligheten.

– Jeg ønsker ikke å si hvor det har skjedd, men vi har en formening om hvor åstedet er, og vi har kontroll på det stedet.

Powered by Labrador CMS