Det er lett å se skjøtene i kunstgressdekket på Skeidbanen. For eksempel der ballen ligger på bildet. Trolig er eneste løsningen å legge et nytt dekke.

Skeidbanen stryker på test nok en gang

Selv ikke det femte forsøket på å lappe sammen kunstgressdekket var vellykket

Publisert

Som forventet av de flest i Skeid strøk kunstgresset på Skeidbanen nok en gang på testen til å få FIFA Quality pro standard. Det er banestandarden i norsk elitefotball. Sist lørdag rykket klubbens A-lag opp i 1. divisjon. For å benytte banen, må disse kravene være tilfredsstilt.

Banen strøk på at den har løse skjøter, ballen ruller for langt og at den ser verre ut enn tidligere etter siste reparasjonsforsøk.

Banen er verre nå

Spillere VårtOslo har snakket med forteller at banen er verre nå enn før det siste forsøket på å lappe sammen kunstgresset. Kunstgressdekket på Skeidbanen ble feilbehandlet og ødelagt da det ble lagt ut i 2019.

Siden har det blitt gjort en rekke forsøk på å lappe sammen banen. Alle ganger med samme metode og med samme resultat. Det er bymiljøetaten som eier banen. Nå venter Skeid på en innkallelse fra bymiljøetaten om veien videre.

Skeids daglige leder, Daniel Holmeide Strand har gang på gang hevdet at å legge et nytt kunstgressdekke er den letteste og beste måten å få banen i orden på.

Powered by Labrador CMS