Destina
Destina føler seg komfortabel med club musikk og slo i fjor igjennom på TikTok med låta Zoom.

Hiphop-artist Destina (19) gjorde suksess med dans, slo gjennom på TikTok og fikk avtale med Sony. Hun elsker Grünerløkka

Destina (19) er i Norges-eliten innen dans, men gikk viral som artist på TikTok og jobber nå på spreng med å gi ut musikk. Men hun har en uvane hun ikke klarer å bli kvitt. 

Publisert

Hun vokste opp på Løkka og sluttet på skolen allerede som 14-åring for å begynne å skrive musikk. Men det var innen dans hun utmerket seg mest, blant annet med tre seire fra NM i dancebattles.  

Nå bor Erica Destina (19) på Bislett og har klart å gå viral på TikTok med låta Zoom. Nylig ga hun ut dansegulv-bangeren Sprengt og den litt mer alvorstyngte låta Dra, hvor hun setter ord på kjærlighetssorgen sin. 

– Det var så vondt, satt bare og tenkte tilbake på alle samtalene vi hadde hatt og følte meg lonely. Selv om vi endte med å gå hver vår vei, var det først da jeg skrev det ned og bearbeidet sorgen at jeg skjønte at det kanskje var det aller beste.

Destina i studio med kamerat Deric.
Destina i studio med kamerat Deric.

– Hvilken hendelse og/eller person fikk deg til å engasjere deg i musikken?

– Min far drev med musikk i Bergen da han var ung, han var i en gruppe som het FettNok med noen kompiser. Han hjalp meg med mine første tekster.

– Jeg tok det ikke så seriøst da, men da han gikk bort i 2020 starta jeg med musikk fordi jeg følte jeg ble så utrolig connecta til han, og etter det stoppa jeg aldri å skrive musikk.

– Hvordan vil du oppsummere din egen musikk?

– Jeg starta først med musikk med underground stil, så prøvde jeg meg på drill og trap. Etter det prøvde jeg meg egentlig på forskjellige beats og forskjellige stiler. Men det jeg føler meg mest komfortabel i er Club musikk og house, som jeg gjør litt med egen stil.

Destina
Destina elsker å meditere, og elsker naturen.

– Hvilket område i Oslo har du et tett forhold til, og hvorfor?

– Jeg elsker Grunerløkka i og med at jeg er oppvokst der fra jeg var 1 år til jeg ble 11. Bislett er ikke veldig langt unna Løkka heller, har familie som bor på Løkka og mange venner som bor der. Så Løkka in my heart.

– Hva lokket frem det største smilet hos deg i år?

– Mye har fått meg til å smile i år, mange planer som skjer fremover og mye god planlegging. Men da jeg kom i kontakt med Sony Music, lokket det frem et stort smil.

– … og hva klasket du deg selv i pannen av?

– Jeg klaska meg selv i panna flere ganger i år. Hver gang jeg bestilte billetter til reiser, bestilte jeg feil vei eller feil måned. Det har skjedd fire ganger bare i år.

– Hva har vært høydepunktet ditt i år så langt?

– Høydepunktet mitt i år var å endelig hente nøklene til min første leilighet jeg har kjøpt, i Istanbul. Det var så deilig følelse.

– Hva liker du best med Oslo?

– Jeg elsker Oslo om sommeren. Oslo på sommeren er utrolig VIBE, det å kunne grille, bade og spille basket med venner.

På flyplassen med lillebror Jayden.
På flyplassen med lillebror Jayden.

– … og hva liker du ikke så bra?

– Men vinteren i Oslo er ikke så VIBE. Det blir så grått og trist vær, ikke minst utrolig kaldt.

– Hva er det kuleste utestedet i byen, og hvorfor?

– Jeg synes Youngs er et VIBE utested. Hakke vært der når kompiser har hatt konserter og jeg selv har hatt konsert der. Det nye stedet Dead Poets også er ganske fett sted.

– Hva er den feteste scenen i byen, og hvorfor?

– Jeg liker Parkteatret. Jeg har opptrådd der en gang og jeg elsker lyden de har der. Jeg har ganske mye bass i låtene mine, så jeg digger å høre når bassen samarbeider med høyttalerne.

– Hvilke låter er de tre mest spilte på spillelisten din?

– Akkurat nå er det Heaven takes you home ( Swedish House Mafia), Special (Dave, Tiakola), Ocean spray ( Moneybagg).

Destina
Erica Destina (19) ble inspirert av faren til å skrive musikktekster.

– Hva er din verste uvane?

– Min verste uvane er å bruke opp all lønna mi på klær allerede første uka.

– Si en fun fact om deg selv

– At jeg elsker å meditere, og elsker naturen.

– Hvilke artister i Oslo bør vi se opp for?

– Oslo-artister dere burde se opp for er garantert Slioh, Rohat, Tyr and me ofc, NEXT UP, takeovaaaa!



Powered by Labrador CMS