Tidligere Stavanger-målvakt Joona Partanen blir Vålerenga-spiller kommende sesong.
Tidligere Stavanger-målvakt Joona Partanen blir Vålerenga-spiller kommende sesong.

Joona (30) skal slåss med "Tuben" om keeperplassen på Jordal. — Jeg vil være med å vinne noe

Etter to sesonger som back-up til Henrik Holm i Stavanger, flytter norsk-finske Joona Partanen (30) til Oslo og Vålerenga. — Jeg gleder meg veldig til å spille for Vålerenga, sier finnen.

Publisert

Etter å ha benyttet kanadiske Mitchell Gillam som sisteskanse i siste del av sesongen, bekreftet Vålerenga-trener Fredrik Andersson i VårtOslo at han fra høsten av ville satse på unggutten Tobias "Tuben" Breivold som førstekeeper.

Det førte til at Gillam nylig forsvant ut dørene på Jordal. Tirsdag var kanadierens erstatter allerede klar. Da kunne Oslos stolthet presentere norsk-finske Joona Partanen (30) som ny keeper ved siden av Breivold.

— Gleder meg til å vinne noe

Finnen, som har spilt i Norge siden 2015/16-sesongen, har vært innom Nes, Kongsvinger, Nidaros, Narvik, Lillehammer og nå sist to sesonger i Stavanger Oilers.

— Jeg gleder meg veldig til å få spille for Vålerenga. Jeg vet at det er en klubb med mye historie og lange tradisjoner, og nå ser jeg fram imot forventningene klubben har for å vinne, sier Partanen til klubbens hjemmesider.

Hovedtrener Andersson er godt fornøyd med å ha sikret seg 30-åringens signatur for kommende sesong.

— Vi er glade for at Joona valgte å komme til oss. Han har vist at han er en stabil og bra målvakt. Han er rolig og sprer trygghet i forsvarsspillet. Vi føles oss trygge på at vi har fått et veldig bra komplement til "Tuben", sier Andersson.

Powered by Labrador CMS