En rekke biler totalskadd i brann: – Har en hypotese om at det teknisk årsak

Det brant i flere biler før brannvesenet fikk kontroll.

Publisert

– Politiet har ikke ytterligere opplysninger før vi har fått oversikt på stedet. Det brenner i flere biler nå, og brannvesenet jobber med slukking, uttalte operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt kort tid etter at politiet i en oppdatering klokken 14.47 meldte at nødetatene var i Skogbrynet etter melding om brann i flere kjøretøy. 

Forhindret ytterligere spredning

Brannvesenet var da i gang med slukking, og det ble kort tid senere meldt at de nærmet seg å ha kontroll på stedet.

På tidspunktet var det heller ikke fare for ytterligere spredning til flere biler eller bygninger, ifølge politiet, som opplyser at det har brent i flere biler på stedet. 

Seks kjøretøy rammet

Like etter klokken 15.00 opplyste politiet at det er fem kjøretøy er brannskadet samt at et sjette kjøretøy har mindre skader. 

Det er ikke mistanke om at brannen er påsatt, ifølge politiet, som videre oppgir at de har en hypotese om at det teknisk årsak til brannen, og at det opprettes sak.

Ingen skadd

– Vi vet ikke grunnen til brannen, men det er fem–seks biler som er brannskadd. Jeg har ikke detaljer om skadene, men det virker som om fem av dem er mer eller mindre totalskadd, er oppdragsleder Anders Aas ved politiets operasjonssentral sin kommentar til NTB.

Ingen personer er skadd, og politiet har tatt kontakt med de berørte bileierne, ifølge oppdragslederen.

Tips oss:

Har du tips, bilder eller video?

Kontakt oss på tips@vartoslo.no.

Bidrag som brukes belønnes med Flax-lodd.

Powered by Labrador CMS