Sykkelbudet fra Wolt kan komme med juletrær i lasten til den som ønsker.
Sykkelbudet fra Wolt kan komme med juletrær i lasten til den som ønsker.

Sykler juletrær frem til døren for Oslo-folk: – Vil bidra til å lette på julestresset og spre glede

Å få juletreet helt hjem og inn døren, kan være en utfordring for enkelte Oslo-boere. Etter god mottakelse i fjor, sender derfor en av de største hjemleveringsaktørene på hjul budene ut med juletrær i lasten i hovedstaden.

Publisert

I Wolt-appen er det nå nemlig ikke bare restaurantmenyer og butikkutvalg å velge fra. Også juletrær er det mulig å legge inn bestilling på.

Bor du i Oslo, kan du nemlig få juletreet levert hjem på døren.

Det skjer i samarbeid mellom Wolt og juletreselgerne Oslo-Jul og Tøyen Blomster. Bak Oslo-Jul står det norskregistrerte danske foretaket Bach & Mogensen ApS, mens Tøyen Blomster er en av hovedstadens eldste blomsterbutikker.

Kan «blinke» ut eget tre 

– Vi er glade for å kunne tilby denne spennende, og ikke minst tidsbesparende tjenesten, til våre kunder i Oslo i år. Wolt har alltid vært opptatt av å gjøre folks liv enklere og mer behagelige, og vi tror at vår juletreleveringstjeneste vil bidra til å lette på julestresset og spre glede i denne deilige tiden, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge i en pressemelding.

Både type tre og størrelse samt juletrefot, julekuler og julekranser kan velges i Wolt-appen. 

Den som ønsker kan også «blinke» ut sitt tre fysisk hos utsalgsstedene til Oslo-Jul på Alexander Kiellands plass, der juletresalget allerede er i gang, på Bygdøy, på Grorud og ved Ullevaal Stadion eller hos Tøyen Blomster Tøyen Torg, få det merket og videre brakt hjem av blåkledde budpartnere.

– Hyggelig førjulstradisjon

– For mange familier er det en hyggelig førjulstradisjon å plukke ut sitt eget tre, og mange bruker lang tid på å finne det treet som er perfekt for dem. Utvelgelsen er noe som det ser ut som særlig barna setter stor pris på, men det kan være kronglete å få treet med seg hjem – særlig om man ikke kjører bil, fastslår Rasmus Frederiksen i Oslo-Jul.

– Derfor har vi sammen med Wolt kommet opp med en løsning der kunden plukker ut sitt tre, vi merker det med en kode som kunden legger inn når hen bestiller juletre i Wolt-appen. Så pakker vi det valgte treet og sender det med bud hjem til dem, forklarer han videre.

Veien til å unngå julestress, mener samarbeidspartnerne bak tjenesten som leverer tre på døren på en halvtime helt frem til klokken 13.00 lille julaften.

Powered by Labrador CMS