Politiadvokat Andreas Meeg-Bentsen kjørte saken på vegne av politiet mot biskop Gunnar Stålsett i Oslo Tingrett. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Politiadvokat Andreas Meeg-Bentsen kjørte saken på vegne av politiet mot biskop Gunnar Stålsett i Oslo Tingrett. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Politiadvokat ligger an til å bli Frps nye Oslo-leder

Politiadvokat Andreas Meeg-Bentsen (42) fra Gamle Oslo kan bli Frps nye Oslo-leder.

Publisert

Oslo Fremskrittsparti skal velge ny leder på sitt årsmøte 29. februar. I en foreløpig innstilling fra valgkomiteen er politiadvokat Andreas Meeg-Bentzen foreslått som ny leder, ifølge TV 2.

Nåværende leder i Oslo Frp, Tone Ims Larsen, har sagt nei til gjenvalg. Det skal derfor velges ny leder på årsmøtet.

Forslaget på Meeg-Bentzen skal nå vurderes av partilagene i Oslo Frp, før en endelig innstilling fra valgkomiteen presenteres 24. februar.

Kjørte saken mot Stålsett

Meeg-Bentzen jobber som politiadvokat i Oslo. Han er 42 år og er nestleder i Gamle Oslo Frp. Det er lokallaget som har foreslått han som leder. Til TV 2 beskriver Meeg-Bentzen seg som en A4, kjedelig person, men vil ikke uttale seg om jobben som leder i Oslo Frp annet enn:

– Det er nå tidlig i en lang prosess.

Han uttaler også til TV 2 at han stiller seg fullstendig bak partiprogrammet.

Politiadvokaten er kjent fra blant annet saken mot tidligere Oslo-biskop Gunnar Stålsett, som ble dømt til betinget fengsel for å ha hatt en ureturnerbar asylsøker fra Eritrea som ansatt. Her stilte Meeg-Bentsen for påtalemyndigheten i rettsaken.

Powered by Labrador CMS