Oslo 20231107. Vålerengas Kåre Benjamin Byrkjeland blir gratulert etter 2-0 scoringen under eliteseriekampen i ishockey mellom Vålerenga og Comet Halden i Jordal Amfi.
Løper Kåre Benjamin Byrkjeland er ferdig som spiller i Vålerenga ishockey.

Løper forlater Vålerenga ishockey

Vålerenga Ishockey og Kåre Benjamin Byrkjeland er enige om å avslutte arbeidsforholdet. – Jeg er utrolig takknemlig.

Publisert

– Da Vålerenga kom på banen som et alternativ i sommer så jeg det som en fantastisk mulighet, og valgte å satse på dette. Dessverre har det ikke gått så bra som både jeg og Vålerenga har håpet, og det er naturlig for meg å avslutte dette nå. Jeg er utrolig takknemlig for muligheten jeg har fått, og har bare positive ting å si om klubben, lagkameratene og supporterne, sier Kåre Benjamin Byrkjeland.

Byrkjeland signerte for Vålerenga i april i fjor og var med fra sesongstarten i mai måned. Han kom da fra Stjernen.

Spilte i svensk juniorhockey

– Vi har nå hatt en lengre dialog med Benjamin som har endt med en enighet om at vi går hvert til vårt. Han er en veldig hyggelig gutt og vi skilles som venner, og ønsker han bare alt godt videre, sier sportssjef Anders Myrvold, på nettsidene til Vålerenga.

26-åringen Byrkjeland startet karrieren i Örebro og spilte flere sesonger i svensk juniorhockey, før han etter en sesong i det amerikanske seriesystemet dro til Bergen. Deretter ble det fire sesonger i Narvik før oppholdet over to sesonger i Stjernen.

Powered by Labrador CMS