Mange møtte opp på Aker brygge for å få et glimt av stjernene.

Kø nedover halve Aker brygge for å se stjernene

Da to av verdens mest populære YouTube-ere la turen om Oslo, var unge i hopetall ventet å møte opp. Tirsdag ettermiddag strakk køen seg nedover halve Aker brygge.

Publisert

Ved 16-tiden tirsdag ettermiddag ankom YouTube-stjernene Logan Paul og KSI, som hver har millioner av følgere på den aktuelle plattformen og i sosiale medier for øvrig, Aker brygge

Ifølge VårtOslos utsendte, strakk køen seg en halvtime før stjernenes ankomst seg nedover halve Aker brygge.

@drinkprime Thank you Copenhagen!! @Logan Paul @KSI #drinkprime ♬ Another Level

Oslo er siste stopp på turneen hvor de offisielt lanserer drikken Prime Hydration.

Tidligere tirsdag besøkte Logan Paul og KSI København. Klippene i sosiale medier i etterkant viste et ellevilt ungt publikum som hadde møtt opp i hopetall for de to.

Køen strakk seg nedover halve Aker brygge tirsdag ettermiddag.

I privatfly fra København

Logan Paul dokumenterte via storyfunksjonen på Instagram at de raskt satte kursen rett videre mot Norge i privatfly for å møte fansen i Oslo.

Den omdiskuterte drikken kjendisduoen står bak har fått norske ungdommer til å stille seg i kø og betale i dyre dommer etter at den først kom på markedet.

På Bryggetorget

Norgeslanseringen arrangeres av private aktører og foregår på privat område. Aktørene sto derfor for eget vakthold. Arrangementet var lagt til Bryggetorget på Aker brygge.

Vakthavende ved politiets operasjonssentral opplyste til VårtOslo i forkant av arrangement tirsdag ettermiddag at de var kjent med arrangementet og ville oppholde seg i nærheten mens det fant sted. 

Ifølge Avisa Oslo besvimte flere ungdommer og 70 personer måtte få helsehjelp etter at YouTube-stjernene hadde ankommet.

Powered by Labrador CMS