To personer hentet opp av sjøen: – En har gjort heroisk innsats for å redde den andre

Nødetatene rykket natt til tirsdag ut til Frognerstranda. To personer ble sendt til sykehus med ukjent skadeomfang.

Publisert

Politiet meldte noe før klokken 04.00 at de var tilkalt til Frognerstranda ved Kongen Marina etter melding om at to personer hadde havnet i sjøen.

De to ble hentet opp av vannet. Det ble deretter satt i gang livreddende tiltak før begge ble kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Den ene personen skulle da være ved bevissthet, mens den andre var bevisstløs, men pustet.

«Personene er ivaretatt hos helsevesenet. Vi jobber med å få klarhet i hendelsesforløpet og årsaken til at personene havnet i sjøen. Etter innledende undersøkelser på stedet fremstår det som at en av de har gjort en heroisk innsats for å redde den andre», het det i en oppdatering fra politiet en times tid etter at de først meldte om hendelsen.

– Vi har ikke fått avhørt disse to som har vært i vannet, da begge er til behandling/undersøkelser på sykehus. Opplysninger fra vitne på stedet gjør at vi på nåværende tidspunkt kan si at det fremstår som at en person har havnet i vannet først, hvorpå person nummer to har forsøkt å redde denne personen, utdyper operasjonsleder Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt.Powered by Labrador CMS