Annonse

Kjøp Krypto Coins for å maksimere avkastningen i Norge

Jakter du etter en krypto investering hvor du kan oppnå høy avkastning? Da bør du se mot kryptoprosjekter som selger sine mynter på forhåndssalg. Dette vil gi deg en tidlig inngang i spennende prosjekter med høye vekstmuligheter. 

Å investere i de største kryptovalutaene kan være en god langsiktig investering. Likevel er det ikke her man vil oppnå høyest mulig avkastning. Dette er fordi disse myntene er mer etablerte og mindre volatile, som betyr at kursen svinger mindre opp og ned. 

De finnes mange krypto på forhåndssalg med gode forutsetninger for å gi høy avkastning, som for eksempel Wall Street Memes. Siden slike mynter ennå ikke er på børs, har du muligheten til å ta del i prosjektene før myntene er tilgjengelig for massene.

Investorer har tjent millioner på sine krypto investeringer 

I oktober 2010 var én Bitcoin priset til 0,10 dollar. Per tid handles myntene for nesten 27 000 dollar. Investerte man 1000 kroner i Bitcoin på dette tidspunktet ville man da hatt over 27 millioner kroner i dag. 

På tidspunktet Ethereum la ut sine mynter under forhåndssalg, kunne investorer få tak i ETH-mynter til kun 0,3 dollar. I dag blir myntene handlet for nesten 1900 dollar. Investerte du 1000 kroner i Ethereum på dette tidspunktet ville du i dag kunne sendt tilsvarende mynter for over 6 millioner kroner. 

Til tross for Ethereums svingninger har investorer som kom inn tidlig oppnådd en ellevill avkastning. Investorer ser nå mot andre krypto under forhåndssalg med høye vekstmuligheter.
Til tross for Ethereums svingninger har investorer som kom inn tidlig oppnådd en ellevill avkastning. Investorer ser nå mot andre krypto under forhåndssalg med høye vekstmuligheter.

Til tross for Ethereums svingninger har investorer som kom inn tidlig oppnådd en ellevill avkastning. Investorer ser nå mot andre krypto under forhåndssalg med høye vekstmuligheter.

Eksemplene illustrerer den potensielle oppgangen man kan oppleve dersom man kommer inn i en spennende kryptovaluta på et tidlig tidspunkt. På grunn av Bitcoin og Ethereums høye markedsverdi, vil de aldri kunne oppnå en tilsvarende prisøkning igjen. Dette kan derimot oppnås andre steder.

Presale-mynter med potensialet til å kunne gi skyhøy avkastning

Er man villig til å ta risiko i håp om å oppnå en høy avkastning, på samme måte som investorer gjorde på daværende tidspunkt, bør man se mot nye kryptoprosjekter som er under forhåndssalg. Disse myntene har nemlig en reell sjanse for å oppnå skyhøy avkastning dersom de lykkes.

Under ser du en liste over kryptoekspertenes anbefalinger. Alle disse myntene selge sine mynter på presale og har potensialet til å stige markant i etterkant av børsnotering:

  • Wall Street Memes (WSM): Dette nettsamfunnet har fått en enorm oppmerksomhet på kort tid. Wall Street Memes har allerede over 400 000 følgere på sosiale medier og blir omtalt som den mest spennende krypto investeringen i 2023 av flere eksperter. 

  • Thug LIfe ($THUG): En samfunnsorientert meme-mynt med en unik én-rundes forhåndssalg som tilbyr 70% av tokensene til $0.0007 hver, med et mål om å nå en hard grense på $2.058 millioner. På kun en dag har forhåndssalget samlet inn over $100 000.

  • yPredict (YPRED): De har utviklet en analyseplattform som med bruk av kunstig intelligens gjør det lettere for investorer å tjene penger på sine kryptoinvesteringer.

  • Launchpad XYZ (LPX): En kryptovaluta med full satsing på Web 3.0-teknologien. Prosjektet har på kort tid samlet inn 1 million dollar fra interesserte investorer. 

  • Deelance (DLANCE): Kryptoprosjektet gjør det tryggere, enklere og billigere for frilansere å komme i kontakt med arbeidsgivere. De befinner seg i et marked i stor vekst. 

  • Ecoterra (ECOTERRA): Interessert i grønne investeringer? Ecoterra utvikler en markedsplass hvor man vil tjene penger på å resirkulere og prosjektet har allerede samlet inn nesten 5 millioner dollar. 

Tilskudd som kan løfte verdien til din investeringsportefølje

Det er viktig å være klar over risikoen tilknyttet til et investeringsobjekt før man går i gang med å investere. Å investere i et nytt kryptoprosjekt innebærer risiko, ettersom man ikke kan forutsi på forhånd om de vil levere ut fra investorenes forventninger. Man bør derfor unngå å investere med mer penger enn man har råd til å tape. 

Likevel vil investeringer i slike prosjekter være et fint tilskudd i en ellers bred investeringsportefølje. Lykkes de, vil man nemlig kunne oppnå en skyhøy avkastning. Et resultat av dette kan være at hele din portefølje stiger betraktelig i verdi, selv om du investerer med et lite beløp. 

         Invester i Wall Street Memes

Powered by Labrador CMS