Det var på Jernbanetorget stasjon en person ble påkjørt.

Person ble påkjørt av T-banen – førte til full stans på alle linjer

Sent torsdag kveld ble en person påkjørt av T-banen på Jernbanetorget.

Publisert

– Etter innledende undersøkelser på stedet, kan vi si at hypotesen om at det kan dreie seg om en ulykke er forsterket, opplyste operasjonsleder Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt til pressen klokken 00.23.

Den påkjørte personen ble kjørt Ullevål sykehus. Politiet innhentet vitneforklaringer og videoovervåkning. Like før klokken 01.00 meldte de at de var ferdige med sine undersøkelser på stedet.

– Personen som ble kjørt til Ullevål sykehus er en kvinne. Vi har ikke fått ID på henne. Kvinnen er å betegne som livstruende skadet, uttalte operasjonslederen i en oppdatering klokken 04.18 natt til fredag.

Alle linjer påvirket

Det var klokken 23.51 Sporveien meldte at det var full stans på alle linjer på grunn av en «situasjon» på Jernbanetorget.

Klokken 00.47 kunne de melde at trafikken var i gang, men at store forsinkelser og innstillinger måtte påregnes på nattens siste avganger.

Livreddende førstehjelp

«Nødetatene er på Jernbanetorget T-banestasjon etter melding om at en person er påkjørt av T-banetog. Uavklart skadeomfang», lød den opprinnelige meldingen fra politiet klokken 23.57.

– Det er for tidlig å gå inn på hendelsesforløp og årsak til hendelsen. Vi jobber ut ifra flere hypoteser. Det jobbes med livreddende førstehjelp, samt å få oversikt på skadestedet, sa operasjonsleder Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt til pressen like etter midnatt.

Powered by Labrador CMS