OSLO, Norge 20160927.Politiet i arbeid. Politibilen i fart. NB! Modellklarert til redaksjonell bruk.Foto: Gorm Kallestad / NTB
Politiet rykket sent tirsdag kveld ut til Sandaker etter ran av en bingo.

Jakter gjerningsmann etter bingoran: – Skal ha brukt våpen

En bingo ble ranet sent tirsdag kveld på Sandaker. Gjerningsmannen skal ha truet med våpen.

Publisert

– Vi søker i området Sandaker etter melding om ran av en bingo, opplyste operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til pressen klokken 23.50. 

Hvorvidt gjerningspersonen hadde fått med seg noe, var ukjent.

Sikrer videomateriell

– Ifølge vitner skal gjerningsmannen ha brukt et våpen til å true med. Ingen er fysisk skadet. Vi jobber nå med aktivt søk etter en gjerningsperson, la hun til like etter.

Det ble satt inn både hundepatrulje og ordinære patruljer i søket etter gjerningspersonen.

– Vi jobber nå med å se om vi kan sikre noe video fra stedet og avhøre vitner, fortsatte operasjonslederen. Et kamera kan muligens ha fanget opp hendelsen.

Går ut med signalement

«Vi søker etter en mann, sort hudfarge, tynn, 180 centimeter høy, cirka 30–35 år. Grå Adidas-hettegenser med sort logo, mørk bukse med hvite striper på siden av beinet», er politiets signalement på gjerningsmannen.

Klokken 00.22 opplyste politiet at kriminalvakten var på stedet for å sikre eventuelle tekniske spor. Like etter kom meldingen om at det operative søket var avsluttet, og at saken går til etterforskning.

Powered by Labrador CMS