Hundepatruljen gjorde at tyvene ikke fikk med seg pakkene fra Rema-butikken

To menn prøvde natt til lørdag å ta med seg pakker fra Rema Holmlia. Med skarp snute på laget, kom de seg imidlertid ikke langt.

Publisert

Oslo-politiet kunne i 02.30-tiden opplyse om at en hundepatrulje på Holmlia hadde sporet seg frem til to menn som tok seg inn i Rema-butikken på stedet i forsøk på å stjele pakker.

– Tyvene knuste vindu på butikken, men ble avbrutt da de kom seg ut, opplyste operasjonsleder Rune Kremmervik Hekkelstrand i Oslo politidistrikt.

Snø og blod

– Både snø, blod og hund gjorde at hundepatruljen klarte å lokalisere tyvene i en blokk ikke langt unna butikken, la operasjonslederen til.

Pakkene ble lagt tilbake i butikken, og kjøpmann og vaktselskap informert. Politiet oppretter sak på forholdet.

Folierte bager

Dette var ikke det eneste tyveriforsøket det ble meldt om i hovedstaden fra politiets hold. I sentrum ble en person tatt på fersk gjerning på Byporten få timer tidligere.

Noe etter klokken 21.00 kunne politiet melde at de var på kjøpesenteret etter melding om at en person hadde stjålet for om lag 4000 kroner. 

Vedkommende hadde med seg folierte bager. Folien skal gjøre sitt til at alarmen ikke utløses idet man går ut av en butikk.

Personen ble anmeldt.



Powered by Labrador CMS