Det var ved utestedet Heidi's Bier Bar like ved Rådhuset en mannlig vekter ble skallet ned av en person som løp videre til Stortingsgata og slo ned en person der også.

Skallet ned vekter på Heidi’s, stakk av og slo ned mann ved Stortinget: – Fanget på Egertorget

Politiet måtte legge ut på løpetur for å få kontroll på en person som endte natt til lørdag i arresten.

Publisert

I 02.30-tiden meldte politiets operasjonssentral at de hadde fått melding om at en vekter var skallet ned på et utested ved Rådhuset samt at den mistenkte hadde løpt fra stedet.

En politipatrulje observerte kort tid etter at en annen person var slått ned i Stortingsgata og at mistenkte løp mot Karl Johan.

Ikke alvorlig skadd

– Vi fanget mistenkte på Egertorget, het det i Oslo-politiets oppdatering. Politiet kom raskt frem til at det trolig dreide seg om samme mistenkte person i begge voldssakene.

Mens det ble arbeidet med sporsikring på stedet, fikk vekteren ved utestedet Heidi’s Bier Bar behandling på stedet, men var ikke alvorlig skadd.

Kjørt til legevakt

– Den andre fornærmede ble slått ned i Stortingsgata ikke langt fra Stortinget, opplyste operasjonsleder Rune Kremmervik Hekkelstrand i Oslo politidistrikt.

Mannen som ble slått ned i Stortingsgata fremsto, ifølge politiet, innledningsvis som bevisstløs.

– Mannen var imidlertid borte da patruljen kom tilbake etter løpeturen for å fange mistenkte. Vi er i kontakt med en barmhjertig samaritan som har kjørt mannen til legevakta, oppsummerte politiet.

Flere straffesaker

Politiet skal innledningsvis for øvrig også ha fått melding om at den mistenkte hadde en kniv i buksa før han løp fra stedet, men politiet fant ikke umiddelbart noen kniv knyttet til saken.

Like før klokken 05.30 kunne politiet melde at de hadde pågrepet den mistenkte, som med det ble sittende i arresten. Fornærmede ble avhørt på legevakta, og politiet opprette flere straffesaker.



Powered by Labrador CMS