Trær og vannmengder har skapt utfordringer på Enebakkveien. Her et bilde fra området ved en tidligere anledning.

Vann og trær i veibanen skaper trafikktrøbbel

Enebakkveien har siden lørdag kveld vært hardt preget av værforholdene.

Publisert

Politiet meldte idet klokken nærmet seg 22.00 lørdag kveld at Enebakkveien trolig ville bli stengt i lengre tid.

En halvtime tidligere var det klart at veien ved Stensrud ble stengt i begge retninger omkring Enebakkveien nummer 461.

Falt ned i veibanen

– Det er mye vann i veien og trær har falt ned i veibanen, opplyste operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt. Han la til at ingen skulle være skadet.

Like før klokken 22.00 ble det meldt at flere trær var på vei ned over veien, i tillegg til at strømstolper muligens måtte sikres. 

Kommune og strømselskap varslet

Både kommune og strømselskap var varslet om dette og var på saken, opplyste politiet.

Like etter klokken 00.30 natt til søndag meldte politiet i en oppdatering at veien ville bli stengt en periode fremover, og at opprydningsarbeidet ville starte søndag morgen.

Sperret av vann

Etter at ekstremværet Hans kom inn over Oslo, meldte Oslo politidistrikt mandag kveld at Enebakkveien ved nummer 437 var foreløpig sperret for personbiler på grunn av vann i veibanen, og at Bymiljøetaten var varslet.

– Ingen biler skal stå fast i vannmassene, sa operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt idet klokken nærmet seg 20.00 mandag kveld.

Over 7,5 tonn

Vegtrafikksentralen øst opplyser etter midnatt, natt til tirsdag, at strekningen mellom Oslo og Enebakk er stengt ved Stensrud på kv./fv. 155. 

Mens personbiler og andre mindre kjøretøy må benytte seg av omkjøring via Siggerud og Ski, kan kjøretøy over 7,5 tonn passere.

Powered by Labrador CMS