Politiet er stadig på jakt etter brødrene Valon (35 år) og Visar (32 år) Avdyli fra Bærum, som er siktet for Mortensrud-drapet 7.oktober 2021.

Mortensrud-drapet: Mann siktet for medvirkning løslatt

Mannen som er siktet for medvirkning til drapet på Hamse Hashi Adan ved Mortensrud i oktober 2021, ble i går løslatt fra varetektsfengsel etter å ha sittet fengslet siden den gang.

Publisert

– Mannen er fortsatt siktet for medvirkning til drapet, men så lenge politiet ikke har fått tak i de to etterlyste brødrene som reiste til Kosovo to dager etter drapet, er det uforholdsmessig å la den varetektsfengslede mannen sitte på ubestemt tid i fengsel, sier politiet.

Politiet går ikke videre i saken før de får etterlyst de to brødrene.

Prioriteres høyt

Etterforskningen av drapet på Mortensrud fortsetter med høy prioritet og det samarbeides fortsatt godt med utenlandske myndigheter i jakten på brødrene. Per i dag er det imidlertid umulig å slå fast når brødrene blir pågrepet, oppgir politiet.

– Politiet har dannet seg et bra bilde av hva som skjedde da Hamse Hashi Adan ble skutt og drept i fjor høst. Så lenge de etterlyste brødrene fortsatt ikke er pågrepet og avhørt kan vi imidlertid ikke gå mer i detalj rundt hendelsesforløpet.

– Vi oppfordrer publikum til å komme med tips om de vet hvor brødrene befinner seg.

Powered by Labrador CMS