Ble vitne til at mann ranet kvinne – kjørte fornærmede hjem og fulgte med på hvor mistenkte gikk

Politiet har pågrepet en person og tatt beslag i en kniv etter ranet.

Publisert

Politiet meldte i en oppdatering klokken 21.39 at de hadde pågrepet en mann etter at et vitne hadde sett den mistenkte rane en kvinne utendørs. 

– Fornærmede beskrives som en voksen kvinne. Hun bor trolig like ved der forholdet skjedde på Bogerud. Mistenkte har også tilknytning til området. Vi har tatt beslag i en kniv som vi mistenker ble brukt til å true med, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt.

Hendelsen skjedde på åpen gate ved Kiwi Bogerud. Politiet fikk melding om hendelsen cirka klokken 20.50.

Holdt øye med mistenkte

Politiet hadde da de først meldte om hendelsen foreløpig ikke lokalisert den fornærmede kvinnen, men hadde gode spor å gå etter. 

Vedkommende ble kjørt hjem av personen som meldte ifra om hendelsen. 

Han observerte samtidig hvor den mistenkte for ranet gikk, ifølge politiet.

Får ros av politiet

– Melderen har vært veldig observant og tatt ansvar. Han har gjort en god vurdering med å hjelpe kvinnen og gi oss informasjon som førte til en pågripelse, utdyper Hekkelstrand overfor NTB.

Ifølge nyhetsbyrået er den pågrepne, som ennå ikke er avhørt, en mann i slutten av tenårene som er kjent for politiet fra før. Kvinnen som ble ranet skal ha vært veldig oppskaket, men ingenting tyder på at hun ble fysisk skadd.

Politiet kjenner identiteten hennes, men hadde ikke kommet i kontakt med henne, opplyste operasjonsleder Roy Langengen til NTB natt til torsdag.





Powered by Labrador CMS