Oslo  20170707.Brannbil under utrykning / i aksjon / i fart. i Oslo brann- og redningsetat.Foto: Gorm Kallestad / NTBNB! Kun redaksjonell bruk
Oslo 20170707.Brannbil under utrykning / i aksjon / i fart. i Oslo brann- og redningsetat.Foto: Gorm Kallestad / NTBNB! Kun redaksjonell bruk

Bilbrann på Rødtvet mulig påtent

Nødetatene har onsdag kveld rykket ut til Kakkelovnskroken på Rødtvet, etter melding om bilbrann. — Kan tyde på at brannen er påtent, skriver politiet.

Publisert

Like før kl. 23 onsdag kveld, rykket nødetatene ut til Rødtvet, på grunn av bilbrann.

Foreløpig er skadeomfanget ukjent, men brannvesenet opplyser om at det var spredningsfare til en bil.

— Nødetatene er på vei til Kakkelovnskroken hvor det er melding om brann i en bil. Ukjent skadeomfang, skriver politiet på Twitter.

Brannvesenet på vei til bilbrann i Kakkelovnskroken på Kalbakken. Spredningsfare til 1 bil, opplyser Oslo 110 sentralen på Twitter.

Muligens påtent

Etter omtrent 15 minutter hadde Oslo Brann- og redningsetat slukket brannen.

OBRE har slokket brannen, og jobber med etterslokking. Vi er i området og jobber med informasjonsinnhenting, skriver politiet videre.

Funn på stedet og vitneopplysninger kan tyde på at brannen er påtent. En mann i blå jakke og grå bukse er sett løpende fra stedet. Vi jobber videre med undersøkelser samt søk i nærområdet. I tillegg til bilen det har brent i er det noe skader på bilen som sto ved siden av, skriver politiet avslutningsvis.

Powered by Labrador CMS