Det var Vålerenga-legene Erik Ingebrigtsen og Jacob Thomassen som i forrige uke gjennomførte inngrepet i Karteruds albue.

Vålerenga-profil Jørgen Karterud (28) kan miste resten av hockeysesongen. – Jeg er litt nede nå

En ødelagt albue kan sørge for at Vålerenga-løperen Jørgen Karterud må kaste inn håndkledet for resten av hockeysesongen etter bare å ha spilt fire seriekamper. — Det gjorde jævlig vondt, sier den skadeplagede Vålerenga-spilleren etter skaden.

Publisert

Vålerenga-løperen Jørgen Karterud (28) dundret i vantet under kampen mot Stavanger Oilers. Etter en tur på legevakt og sykehus ble det klart at han hadde røket flere sener i armen.

— Leddbåndet i armen røyk både på innsida og utsida. Hånda bare hang og dingla i feil stilling. Det gjorde jævlig vondt, sier han til VårtOslo.

Dermed kan resten av ishockeysesongen ryke for løperen, som for øyeblikket går med armen i fatle og fem skruer i albuen.

Kan miste resten av sesongen

Skadeomfanget gjør at det framover vil bli mye opptrening av den skadde armen, før det kan bli aktuelt å spille hockeymatcher igjen.

— Jeg er litt nede nå for å være helt ærlig. Det blir lange dager på Ahus, men operasjonen var vellykket, og jeg håper å komme ut av sykehuset i morra, sier en tydelig preget Vålerenga-spiller.

På årets fire første seriekamper har Karterud to assist og ingen mål i seriespillet.

Powered by Labrador CMS