Vålerengas nye keeper Klara Sporsem ønskes velkommen av keepertrener Ken Eilif Nilsen.

Vålerenga forsterker troppen med 1. divisjons-keeperen Klara (22)

Den tidligere Øvrevoll Hosle-keeperen Klara Sporsem (22) skifter klubb til Vålerenga damer. — Utrolig stort å gå til en av Norges beste klubber, sier keeperen.

Publisert

I amerikanerne Jalen Tompkins og Hannah Seabert, har Vålerenga-damene allerede Toppseriens kanskje beste keeperduo. Nå forsterker klubben ytterligere på keeperplassen og har hentet inn 22-årige Klara Sporsem fra bærumsklubben Øvrevoll Hosle. 22-åringen har foreløpig signert proffkontrakt ut denne sesongen.

— Etter fem fine år hos ØHIL føles det veldig riktig å ta steget til Vålerenga. Det er jo en drøm som går i oppfyllelse. Utrolig stort, spesielt når det er en av Norges beste klubber, forteller den nye sisteskansen.

Ønsker på bli så god som mulig

Sporsem, som opprinnelig er fra en liten øy utenfor Molde, beskriver seg selv som reaksjonssterk og god til å stoppe skudd. I sin nye klubb er hun klar for å ta de neste stegene i en ennå ung karriere.

— Jeg har blitt tatt godt imot fra første trening. Målet er enkelt og greit å bli så god som jeg kan og på sikt å kjempe om en plass i laget, sier hun.

Keepertrener Ken Eilif Nilsen har stor tro på sin nye elev.

— Klara har utvilsomt et stort potensial og fortjener absolutt tid til å vise hva hun er god for. Vi har en sterk keepergruppe her fra før som jeg tror hun vil lære masse av og passe godt inn i. På sikt må jo målet være å få solgt Klara til utlandet og melde henne på i landslagsdiskusjonen, forteller Nilsen.

Powered by Labrador CMS