— Basse er seriøs i det han gjør, og passer godt inn i vår profil og spillergruppe, sier VIFs sportssjef Frikk Juell om nysigneringen Sebastian Johansen.

Nysignering for Vålerenga: Henter Sebastian "Basse" Johansen fra Lørenskog

24 år gamle Sebastian "Basse" Johansen er klar for Vålerenga og debuterer trolig allerede i tirsdagens kamp mot Storhamar på Jordal Amfi.

Publisert

— Jeg ser på dette som en veldig spennende mulighet for meg, jeg er veldig glad for at de tok kontakt med meg. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang her, sier Sebastian "Basse" Johansen til Vålerenga hockeys nettside.

24-åringen kommer fra Lørenskog, men har erfaring også fra Manglerud Star, Narvik og Frisk Asker. Nå er han en av Vålerengas iskrigere.

— Har vist hvilket toppnivå han har

— Vi har fulgt med på Basse siden 1.divisjon, og vet at han innehar et sett med kvaliteter som vi er overbevist om at vi kommer til å få bra utbytte av. Han har også tidligere i Fjordkraft-ligaen vist hvilket toppnivå han har, sier sportssjef Frikk Juell.

— I tillegg til dette setter vi også pris på hans gode personlige egenskaper. Han er seriøs i det han gjør, og passer godt inn i vår profil og spillergruppe, sier Juell.

Selv mener Basse at det først og fremst er de offensive kvalitetene han best kan bidra med.

— Jeg håper jeg kan skape litt sjanser, men selvfølgelig også bidra i det defensive, sier 24-åringen til klubbens hjemmeside.

Powered by Labrador CMS