Rasmus Reinvang har vært byrådssekretær i byrådsavdeling for byutvikling. Nå tar han over toppjobben som byråd for byutvikling.

Rasmus Reinvang oppnevnes som byutviklingsbyråd

Rasmus Reinvang oppnevnes i dag som byutviklingsbyråd inntil Hanna E. Marcussen er tilbake fra foreldrepermisjon i mai 2021. Byutviklingsbyråd Arild Hermstad fratrer.

Publisert

Endringen trer i kraft fra tirsdag 9. mars.

Arild Hermstad (MDG) har siden 11. juni 2020 vikariert som byutviklingsbyråd i Hanna E. Marcussens fravær, og i to omganger også vært vikar for Lan Marie Berg som miljø- og samferdselsbyråd i 2019 og 2020.

– Jeg vil takke Arild Hermstad for arbeidsinnsatsen med en av byrådets hovedoppgaver med å legge til rette for god og variert boligbygging. Jeg vil også takke Arild for godt samarbeid i byrådet, og ønsker ham lykke til videre som stortingskandidat i Hordaland, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap).

I perioden før Marcussen er tilbake i mai 2021 vil Rasmus Reinvang (MDG) vikariere som byutviklingsbyråd. Reinvang har vært byrådssekretær i byrådsavdeling for byutvikling siden 2015.

Lang fartstid

– Rasmus Reinvang har lang fartstid som del av politisk ledelse for byutviklingsfeltet og stor kunnskap på området. Jeg er trygg på at han vil videreføre byrådets viktige arbeid med å legge til rette for boligbygging og grønn byutvikling, sier Johansen i en pressemelding.

Byrådslederen gjør også endringer blant byrådssekretærene i byrådsavdeling for byutvikling og byrådsavdeling for oppvekst og kunnskap.

Powered by Labrador CMS