En politipatrulje i Hammersborggata ble natt til 3. juledag kontaktet av en ung mann med stikkskader. En mann i 30-årene er siktet etter voldshendelsen.

Mann i 30-årene erkjenner ikke straffeskyld etter voldshendelse i sentrum. - Har vært harde og lange avhør

— Min klient erkjenner ikke straffskyld, sier advokat Halvard Helle. Klienten hans, en mann i 30-årene, er siktet for drapsforsøk etter at en mann i 20-årene natt til 3. juledag ble funnet skadd i Hammersborggata.

Publisert

En mann med stikkskader tok natt til tirsdag kontakt med en politipatrulje sentrum. En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter hendelsen.

— En patrulje ble kontaktet av en person som hadde skader som var forenelig med stikkskader. Fornærmede er bevisst og blir ivaretatt av helse, skrev Oslo-politiet på Twitter like etter klokken 0.30 natt til tirsdag.

— Avhørene avsluttet for i dag

Mannen i 20-årene tok kontakt med politiet i Hammersborggata, og politiet sperret av et område ved krysset Hammersborggata-Calmeyers gate som de mener kan være åstedet.

En mann i 30-årene ble pågrepet natt til tirsdag og siktet for drapsforsøk.

Politifolk jobber ved stedet der en skadd mann i 20-årene tok kontakt med en politipatrulje natt til 3. juledag.

— Det har vært harde og lange avhør gjennom dagen. Disse er avsluttet for dagen, men jeg har taushetsplikt om innholdet, skriver mannens forsvarer Halvard Helle i en tekstmelding til NTB i 18-tiden tirsdag.

— Min klient erkjenner ikke straffskyld, understreker Helle.

Pågrepet og siktet kort tid etter hendelsen

Krimteknikere har undersøkt stedet, og politiet har gått gjennom området for å se om hendelsen kan ha vært fanget opp av overvåkingskameraer.

Ifølge politiet virker det som om hendelsen ikke er tilfeldig.

Anne Alræk Solem, leder for seksjon for drapsetterforskning i Oslo politidistrikt, sier til VG at mannen har alvorlige, men ikke livstruende skader.

Like over klokken 4.30 opplyste operasjonsleder Line Skott at en person var pågrepet og siktet for drapsforsøk.

Powered by Labrador CMS