– Det har gått bedre enn forventet, er dommen til kjøkkensjef Andrew Chan etter tre ukers eksistens.
– Det har gått bedre enn forventet, er dommen til kjøkkensjef Andrew Chan etter tre ukers eksistens.

Ny restaurant på Majorstua frister med en kulinarisk reise tilbake til 70-tallets Hongkong

Forankret i kantonesiske matretter og med en retro-inspirert innredning, skildrer den relativt ferske kjøkkensjefen de første ukene etter åpningen av Yum Cha på Majorstua. 

Publisert

Abonner på VårtOslo.
Tegn deg her og få tilgang til alle artikler på VårtOslo.

Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.
Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

NB: Vi bytter abonnementsløsning i disse dager. Om du er abonnent og ikke får tilgang på avisa, logg deg inn med brukernavnet ditt og legg inn nytt passord.

Prøv oss i en måned
for kr 1,-

Fornyes automatisk til 130,- per måned. Avslutt når som helst via min side eller kundeservice.

Kjøp

Powered by Labrador CMS