Hverken akuttmottaket eller operasjonsstuer ved Ullevål sykehus ble rammet av strømbruddet. Det var bygninger på østsiden som var strømløse, opplyser sykehuset.

Strømmen forsvant ved deler av Ullevål sykehus. Men rammet ikke operasjonsstuer

Deler av Ullevål sykehus mistet strømmen mandag kveld. Fødeavdelingen er en av avdelingene som skal ha blitt rammet, men ingen operasjonsstuer skal ha vært strømløse.

Publisert

— Jeg kan bekrefte at Ullevål sykehus har blitt rammet av et strømbrudd. Utover det har jeg lite informasjon, sier medievakt Anders Bayer til NTB like etter klokka 20.

— Jeg har akkurat fått informasjon om dette fra sikkerhetssjefen. Nå er det tre teknikere på vei for å håndtere situasjonen fra vår side.

— Østsiden av sykehuset som var rammet

Det var VG som først meldte om strømbruddet, og ved 21.20-tiden skal strømmen ha kommet tilbake, skriver avisen.

Bayer forteller at det ikke er så vanlig at strømbrudd skjer, men at det kan forekomme. Han sier at bruddet skal ligge hos strømleverandøren Hafslund.

— Det er sentrale bygg på østsiden av sykehusområdet som rammes. Det er kveld og koronatid, så det er nok ikke mange som blir rammet av det, men det er jo noen, sier han og forteller at fødeavdelingen er en av avdelingene som skal ha blitt rammet.

Powered by Labrador CMS