Aleksander Hammer Kjelsen (til h.) feiret 15-årsdagen med Vålerengas sportssjef Jørgen Ingebrigtsen og en signert avtale med Vålerenga.
Aleksander Hammer Kjelsen (til h.) feiret 15-årsdagen med Vålerengas sportssjef Jørgen Ingebrigtsen og en signert avtale med Vålerenga.

Stortalentet på 15 år signerte tre års avtale med Vålerenga

På 15-årsdagen søndag, signerte talentet Aleksander Hammer Kjelsen med Vålerenga. Midtstopperen høster lovord fra Vålerengas sportssjef Jørgen Ingebrigtsen.

Publisert

Den nybakte Vålerenga-proffen Aleksander Hammer Kjelsen (15) ble presentert søndag kveld på klubbens nettsted.

— Det føles utrolig bra å være her. Jeg har veldig sansen for både spillerne og trenerne her, og håper å kunne utvikle meg videre både på og utenfor banen, sier Kjelsen.

— Ambisjonene er først og fremst å spille meg inn på A-laget, og deretter bli en viktig del av Vålerenga om et par år, sier midtstopperen.

Valgte Vålerenga fremfor andre klubber

Vålerenga skal ha vunnet kampen om 15-åringens signatur i konkurranse med både norske og internasjonale klubber. Det gjør at klubbens sportssjef sammenligner signeringen med en annen av lagets unggutter.

— For et par år siden rekrutterte vi en veldig ung Odin Thiago Holm, og alle ser jo hvor det foreløpig har endt. Dette er en signering i samme sjikt, sier Jørgen Ingebrigtsen.

Unggutten kommer fra Bærums Verk Hauger og beskrives som en moderne midtstopper med god spillerforståelse og sterk basis, med bra fart og gode ferdigheter defensivt.

Powered by Labrador CMS