Christian Tybring-Gjedde rykker opp på lista Oslo Frps nominasjonskomite la frem før årsmøtet i fylkespartiet tar endelig stilling til hvem som nomineres til stortingslista 13. mars.

Tybring-Gjedde topper Frps foreslåtte liste i Oslo

Christian Tybring-Gjedde står øverst og følges av Jon Helgheim på nominasjonskomiteens nye forslag til stortingsliste for Oslo Fremskrittsparti.

Publisert

På tredjeplass foreslås Aina Stenersen, skriver partiet i en pressemelding. Stenersen var partiets toppkandidat til bystyret i Oslo i 2019.

Fremskrittspartiet har i dag to plasser på Stortinget fra Oslo. Nominasjonskomiteen måtte lage ny liste i en fart da Siv Jensen trakk seg 18. februar.

Liste uten Carl I. Hagen

Også partinestor Carl I. Hagen ble foreslått av minst ett bydelslag i Oslo, men figurerer ikke på nominasjonskomiteens forslag til liste. Hagen, som allerede er nominert på førsteplass i Oppland, utelukker ikke at han vil benke Stenersen i kamp om tredjeplassen.

— Hvis jeg blir foreslått av noen lokallag i Oslo, så vil jeg vurdere nøye om jeg stiller, sier Hagen til Nettavisen.

Nominasjonskomiteen har også kommet med forslag til nytt fylkesstyre, med Peter N. Myhre som leder og Andreas Meeg-Bentzen og Karin S. Woldseth som nestledere.

Nominasjonsmøtet avholdes 13. mars.

Powered by Labrador CMS