En person mistet livet i en alvorlig trafikkulykke på E18 ved Hvervenbukta fredag kveld.

Sjåfør siktet etter dødsulykken på E18: – Kritisk skadd, sier forsvareren

Mannen som er siktet etter dødsulykken på E18 ved Hvervenbukta fredag, ligger i koma på sykehus, opplyser forsvareren hans.

Publisert

– Han ligger i koma og er kritisk skadd. Så langt har det derfor ikke vært mulig for meg å få snakke med ham, sier advokat Audun Helgheim til NTB. Han forsvarer mannen i slutten av 20-årene som er siktet for å ha forårsaket bilulykken. En 15 år gammel gutt mistet livet i ulykken.

De to andre som satt i bilen, en 18 år gammel mann og en 18 år gammel kvinne, ble lettere skadd.

Advokaten har representert den siktede mannen tidligere, men vil ikke gå inn på hva slags saker det har vært snakk om.

Politiadvokat Aase Schartum-Hansen i Oslo politidistrikt sier til VG at bilen som var involvert i ulykken, kom kjørende fra Øst politidistrikt og inn i Oslo politidistrikt:

– Første enhet på stedet fra politiet var en patruljebil fra Øst politidistrikt. Bevegelsene til bilen i forkant av ulykken er del av etterforskningen, som fremdeles er i en tidlig fase. Av hensyn til etterforskningen i saken kan vi på nåværende tidspunkt ikke gi noen ytterligere opplysninger om selve hendelsesforløpet, sier hun.

Politiet har avhørt vitner i saken og skal avhøre flere vitner.

Spesialenheten for politisaker er varslet om hendelsen. Dette fordi politiet fulgte etter bilen før ulykken skjedde.

– Slik etterforskning skal skje selv om det ikke er grunn til å mistenke at det har skjedd en straffbar handling, skrev Spesialenheten i en pressemelding lørdag.

Powered by Labrador CMS