Det har blant annet vært innstillinger ved Stortinget stasjon mandag morgen.

T-banen: Flere innstilte tog mandag – årsakene er flere

Starten på uken har så langt ikke gått helt på skinner for T-banen. – En av innstillingene er på grunn av en fører som ikke møtte på jobb, sier Ruters pressetalsperson.

Publisert

Det har i løpet av morgentimene mandag blitt meldt om flere innstilte avganger fra Sporveiens hold.

I Ruters avviksoversikt står brorparten av innstillingene forklart med «feil på transportmiddelet», mens «på grunn av en hendelse» står oppført som årsak til innstilling på én annen. 

– En av innstillingene er på grunn av en fører som ikke møtte på jobb, andre har tekniske årsaker, forklarer Øystein Dahl Johansen, pressetalsperson i Ruter, til VårtOslo.

Tette innstillinger

Sporveien opplyste først at linje 1 Frognerseteren med avgang fra Ryen klokken 06.39 var innstilt.

Avgangen på linje 1 Bergkrystallen klokken 07.17 fra Ryen ble deretter meldt innstilt, mens avgangen fra Bergkrystallen klokken 07.32 ble innstilt til og med Ryen. Toget skulle settes i trafikk mot Frognerseteren fra Ryen klokken 07.39.

Også avgangen klokken 07.42 fra Frognerseteren mot Bergkrystallen ble innstilt, og toget skulle settes i rute fra Skogen klokken 07.47. 

Stortinget stasjon

Fra Stortinget ble avgangen klokken 07.53 mot Frognerseteren innstilt med henvisning til neste avgang klokken 08.08.

«Linje 3x med avgang klokken 08.23 fra Stortinget blir dessverre innstilt grunnet feil på toget. Neste avgang fra Stortinget er klokken 08.29 fra plattform 1», het det i Sporveiens oppdatering klokken 08.21.

Drøye tjue minutter senere ble linje 3x med avgang fra Mortensrud klokken 08.54 også innstilt grunnet feil på tog.

Fortsatte på formiddagen

Utfordringene var ikke over på formiddagen. 

Avgangen fra Ryen på linje 1 klokken 10.17 ble innstilt, og samtidig ble det meldt at avgangen fra Bergkrystallen klokken 10.32 ville bli innstilt til og med Ryen og kjøre i trafikk mot Frognerseteren fra Ryen klokken 10.39.

Powered by Labrador CMS