Flere trafikkhendelser på kort tid førte til ventetid på berging

Nødetatene måtte onsdag ettermiddag rykke ut til flere trafikkuhell.

Publisert

Idet klokken nærmet seg 17.00, meldte Oslo politidistrikt at de var på vei til Ring 3 / E6 utgående like før Brynstunnelen. 

Dette etter trafikkuhell mellom to kjøretøy. Vegtrafikksentralen øst meldte like etter at det var et vogntog og en personbil som hadde fått stans i høyre felt.

Like etter klokken 17.00 var politiet fremme på stedet, og få minutter senere kunne de melde at kjøretøyene kjørte videre for egen maskin. 

Vegtrafikksentralen opplyste samtidig om at Brynstunnelen i retning Ryen igjen var åpen for trafikk.

Mange hendelser på kort tid

Kun kort tid etter meddelte vegtrafikksentralen på sin side at det ved E18 Lysaker, i retning Oslo, var en personbil med stans i venstre felt. 

Oslo politidistrikt kunne nærmere klokken 17.30 melde at det her ville ta noe tid å få bergningsbil til stedet på grunn av mange trafikkhendelser på kort tid.

Like etter klokken 18.00 varslet politiet at de hadde dratt fra stedet, at en ekstern operatør varslet bak kjøretøyet, og at kjørefeltet ville åpnes så raskt bilen var berget.

Kun kort tid etter meldte vegtrafikksentralen om en personbil med stans i kollektivfeltet på E6 ved Karihaugen.

Gjorde opp på stedet 

Tidligere på ettermiddagen måtte en bil berges etter en påkjøring bakfra på Østre Aker vei utgående ved Nedre Kalbakkvei. 

Venstre felt ble her sperret i påvente av bergingsbil, før veibanen igjen var åpen for normal ferdsel like før klokken 16.30.

De materielle skadene var små og ingen personer kom til skade, ifølge politiet, som meldte at forholdet ble ordnet med skademelding mellom partene.

Powered by Labrador CMS