Noen stjal VIF-flagget fra Vålerenga vertshus i natt. Foto: Ine Elise Høiby

På Vålerengas kampdag, har noen stjålet VIF-flagget fra Vålerenga vertshus

«I dag da vi åpnet vår kjære pub innså vi at noen tjuvradder har vært på tur i natt. Noen har stjålet vårt splitter nye flagg! Og det på kampdag a, dere! Finner du flagget vårt, lover vi både heder, ære og finnerlønn».

Publisert

I natt ble Vålerenga-flagget stjålet fra Vålerenga Vertshus. Og i dag klokka 20 spiller Vålerenga hjemmekamp mot Brann.

– Jeg ble jævlig irritert i morges da jeg så at flagget var borte. Det er kjipt at noen stjeler andres ting. Heldigvis hadde vi et ekstra flagg liggende, sier bartender Ine Elise Høiby.

Håper tjuven kommer tilbake

Vanligvis pleier det var ganske stort trøkk på vertshuset på kampdager. Ikke minst etter kampen. Det er god stemning og musikk.

– Det er sikkert noen som har hatt det gøy, men det er kjipt at det skal gå utover andre mennesker. Vi håper tjuven kommer tilbake med halen mellom beina og blir ikke sinna, sier Høiby.

Kan komme på juleaften

Balkonflagget henger ganske høyt opp, og de ansatte må vanligvis klatre for å henge det opp. Høiby har ingen teorier om hvem det kan være. Men synes det er synd det skjedde på kampdag.

– Hvis personen ikke har råd til å kjøpe et slikt flagg, kan de komme hit på juleaften. Da har vi åpent for dem som ønsker å feire juleaften her, og det ligger julegaver under treet til alle gjestene. Kanskje kunne personen fått et slikt flagg da, sier Høiby.

Powered by Labrador CMS