Kø etter ulykker med flere involverte på E6 og E18

Det oppsto kø som følge av trafikkulykker flere steder torsdag ettermiddag.

Publisert

Det var få minutter før klokken 15.00 Oslo-politiet meldte at nødetatene var på vei til E6, inngående felt, ved Teisen mot Alnabru.

Det hadde her vært en trafikkulykke med flere involverte kjøretøy. Det var forventet kø på stedet, ifølge politiet. 

Nødetatene var like etter klokken 15.00 på plass på stedet, ifølge Vegtrafikksentralen øst. Bilberging var da underveis.

– Politiet er på stedet sammen med ambulanse og brannvesenet. En person hjulpet ut av et kjøretøy, så alle er ute av kjøretøyene nå. Trafikken går forbi i venstre felt, sa Øyvind Schalla-Aasen i Oslo politidistrikt drøye ti minutter etter at politiet først meldte om ulykken, der tre biler var involvert. Trafikken gikk da forbi i venstre felt. En time senere hadde Vegtrafikksentralen øst overtatt varsling med vaktbil da politiet hadde forlatt stedet.

På E18 i Operatunnelen under Bjørvika mot Alnabru ble det kun kort tid etter ulykken på Teisen meldt at høyre og midtre felt var stengt som følge av en trafikkulykke med påkjørsel bakfra, ifølge Vegtrafikksentralen øst.

Tre biler sto på stedet mens trafikken gikk forbi i venstre felt. Kø var av den grunn å forvente også her, ifølge politiet.

Bilene ble flyttet til en havarilomme mens bergingsbil var på vei. Fire personer var involvert, men ingen av disse ble skadet. Høyre felt ble holdt stengt, mens venstre og midtre felt var åpne like før klokken 15.45.

Da klokken hadde rundet 16.30, hadde bilberger hentet bilen, politiet dratt fra stedet og veien åpnet.

Powered by Labrador CMS