Det var her ved Østre Aker vei at en konteiner havnet i veibanen. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Trekkvogn mistet konteiner i veibanen på Østre Aker vei

Ingen kom til skade da konteineren havnet i nordgående felt.

Publisert

Klokken 12.11 meldte Oslo-politiet en oppdatering at en at de var på plass på Østre Aker vei etter melding om at en trekkvogn hadde mistet en konteiner i veibanen.

Konteineren var tom og skal ha falt av og landet i veien i nordgående felt ved Veitvet. 

– Vi er på stedet med trafikkpatrulje og tar avhør i saken. Vi vil opprette sak. Ingen har kommet til skade, oppsummerer operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt.

Det ble da jobbet med å åpne høyre felt igjen mens det ble tatt avhør av føreren.  Trafikken gikk da sakte forbi i venstre felt med noe kødannelse på stedet, og det var ikke lenge til begge felt er åpne, ifølge politiet.

Noe etter klokken 13.00, en times tid etter at politiet først meldte om hendelsen, gikk trafikken som normalt igjen. Politiet oppretter sak og beslagla førerkortet til sjåføren.

I 15.00-tiden var en politipatrulje på Østre Aker vei, inngående retning, ved Haugenstua grunnet kjøretøystans. Et felt ble da sperret i påvente av bilberger, som var underveis.

Like før klokken 16.00 hadde politiet dratt fra stedet og Vegtrafikksentralen øst overtatt varsling i påvente av bilberging.



Powered by Labrador CMS