Annonse

ChatGPT med sjokkerende prisprognoser for krypto 2023

ChatGPT trekker frem tre kryptovalutaer det er verdt å følge med på for investorer i WSM.

Det er WSMEvil Pepe og BTC20 – alle med et pågående forhåndssalg.

Sterk tro på Wall Street Memes

Wall Street Memes er kanskje det aller største forhåndssalget for kryptovaluta og har nå samlet inn mer enn 175 millioner kroner. Da var det heller ikke så rart at ChatGPT hadde stor tro på tokenen da vi spurte om potensiell prisvekst for 2023.

Dette er hva ChatGPT hadde å si om Wall Street Memes:

Gitt dens betydelige popularitet og store følgerskare, kan vi si at hvis det kommer positive nyheter eller betydelige fremskritt i 2023, kan WSM oppleve en hypotetisk vekst på 80 prosent i løpet av året.

80 prosent er definitivt en svært god start for de som er inne i prosjektet. For de som ikke er det er WSM fortsatt i forhåndssalget, der du for øyeblikket kan kjøpe 1 $WSM for $0,0322.

Prosjektet kommer ut av oppropet mot store shorting-selskaper – hovedsakelig Gamestop-aksjen. Samfunnet var med på å presse aksjen opp igjen og større holdingselskaper så seg nødt til å selge sin short-posisjon.

Wall Street Memes er, som du mest sannsynlig har forstått allerede, en meme coin. Derfor er et sterkt samfunn ekstremt viktig. Prosjektet har nå mer enn én million følgere på sosiale medier!                                                                                                                                                            Invester i $WSM her

Ny Pepe forventes å stige

Nye meme coin Evil Pepe er nok en spennende kryptovaluta for 2023. Prosjektet kombinerer Pepe-memen med en ond versjon – noe som definitivt kan skape et aktivt samfunn.

Akkurat som med Wall Street Memes har ChatGPT stor tro på dette prosjektet. Dette er hva KI-en hadde å si om Evil Pepe:

Gitt sin nisjestatus og avhengighet av et aktivt samfunn, la oss si at Evil Pepe opplever en hypotetisk vekst på 60 prosent i løpet av 2023 på grunn av økt interesse og engasjement fra samfunnet.

Prisveksten til Evil Pepe vil kreve stor interesse fra samfunnet. Prosjektets evner til å skape et aktivt samfunn og omgjøre det til etterspørsel vil være nøkkelen for at ChatGPT sin prognose skal enten nås eller overgås.

$EVILPEPE kan i skrivende stund kjøpes for $0,000333. I motsetning til mange andre forhåndssalg er det ingen innlagte prisøkninger for de som er ekstra tidlig ute. Det betyr at du kan få den samme prisen helt til forhåndssalget er over. Totalt er det omtrent 20 millioner kroner av tilgjengelige tokens, mens det for øyeblikket har blitt solgt tokens for 7,5 millioner kroner.

                                 Kjøp $EVILPEPE her

Kryptovaluta er svært volatile. Du risikerer din kapital. Ingen forbrukerbeskyttelse.

Bitcoin til 10 kroner?

Tenk om du kunne gå tilbake og kjøpe Bitcoin for 10 kroner. Det var nemlig prisen for én Bitcoin på et punkt tilbake i 2011, som til sammenligning er verdt nesten 300 000 kroner i dag.

Prosjektet BTC20 har satt i gang et forhåndssalg hvor du kan kjøpe deres Bitcoin-lignende token for bare 10 kroner. 

Bare måneder etter at Bitcoin nådde 10 kroner, var den plutselig verdt 300 kroner, før den avsluttet året på omkring 47 kroner. To år senere nådde Bitcoin en verdi på hele 2300 kroner og hva som skjedde i årene senere vet vi alle.

At BTC20 skal klare å kopiere den historiske prisveksten til Bitcoin er lite trolig, men ChatGPT har i det minste tro på at tokenen får en god start. Her er hva KI-en hadde å si om BTC20:

Gitt dens unike egenskaper og potensielle appell til både Bitcoin- og Ethereum-tilhengere, kan vi si at BTC20 opplever en betydelig hypotetisk vekst på 70 prosent i løpet av 2023, spesielt hvis det oppstår større adopsjon av PoS-mekanismer og et ønske om mer energieffektive kryptovalutaer.

Altså tror ChatGPT at BTC20 skal gi en 70 prosent prisvekst på noen få måneder.

                           Invester i $BTC20 her

Kryptovaluta er svært volatile. Du risikerer din kapital. Ingen forbrukerbeskyttelse.

Selv om det er ingen garanti for at ChatGPT har rett om disse kryptovalutaene, er det ingen tvil om at dette er noen av de mest spennende prosjektene med forhåndssalg for øyeblikket.

Powered by Labrador CMS