Yousef Hadaoui og Carina Olset skal lede Idrettsgallaen.
Yousef Hadaoui og Carina Olset skal lede Idrettsgallaen.

Idrettsgallaen flyttes fra Trondheim til Oslo

Idrettsgallaen 8. januar flyttes fra Trondheim Spektrum til i Oslo Spektrum. Yousef Hadaoui og Carina Olset skal lede forestillingen.

Publisert

Det er Norsk Tipping, Norges idrettsforbund og NRK, som sammen eier Idrettsgallaen, som har tatt avgjørelsen.

– Det er med tungt hjerte at vi må avlyse arrangementet i Trondheim. Som følge av koronasituasjonen og de nasjonale smittevernreglene er det dessverre ikke mulig å gjennomføre den planlagte storfesten med 7000 publikummere i Trondheim Spektrum, sier styreleder for Idrettsgallaen Ivar Ragne Jenssen, i en pressemelding.

– Ettersom de fleste befinner seg i Oslo-området, vil vi redusere reising og dermed smitterisiko ved å benytte en egnet i arena med god plass her, sier Jenssen.

Kjente artister

Carina Olset og Yousef Hadaoui skal lede direktesendingen på NRK. Det skal deles ut priser i tolv kategorier. Nominasjonene offentliggjøres på nyåret.

I tillegg til prisutdelinger og tilbakeblikk på sportsåret 2021, spiller en rekke kjente artister.

Vi får se Chris Holsten, Nico & Vinz, OKEY med Ola Klæbo og Alexander Pavelich, Fay Wildhagen og Kristoffer Lo med Trondheimssolistene samt Emma Steinbakken. Dessuten skal satsingslaget i breakdance mot OL 2024, Victor Bautista Prag og Daniel Grindeland, opptre.

Powered by Labrador CMS