Politiet satte opp sperrebånd rundt gravlunden etter knivstikkingen inne på Vår Frelsers gravlund onsdag kveld.

Måtte sperre av Vår Frelsers gravlund etter knivstikking. Mann i 40-årene meldte seg selv på politistasjonen

Torsdag meldte en mann i 40-årene seg for politiet etter at en mann i 50-årene ble alvorlig skadd etter knivstikkingen på Vår Frelsers gravlund på St. Hanshaugen onsdag kveld.

Publisert

– En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for grov kroppsskade. Han møtte selv opp hos politiet, opplyste krimleder Morten Kalhagen ved krimvakten i Oslo politidistrikt litt etter klokken 15.00 torsdag ettermiddag. 

Mannen møtte opp i resepsjonen på politihuset i Oslo like før klokken 12.00 torsdag formiddag.

– Politiet vil søke å gjennomføre avhør av siktede i kveld eller i morgen. Politiet har på det nåværende tidspunktet ikke ytterligere informasjon å meddele om saken eller siktedes person, fortsatte Kalhagen og la til at det på nåværende tidspunkt ikke er oppnevnt forsvarer for siktede.

Ikke livstruende skadd

Mannen i 50-årene, som ble knivstukket ved Vår frelsers gravlund i Oslo onsdag kveld, er alvorlig, men ikke livstruende skadd, ifølge politiet.

Mannen ble innlagt på sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket i nærheten av kirken inne på gravlunden i 21-tiden onsdag kveld. 

Han var bevisst da han ble hentet av ambulansen.

En politihund i søk ved gravlunden onsdag kveld.

– Snakk om én person

Krimlederen understreket tidligere på dagen torsdag at politiet ikke tror det dreier seg om et tilfeldig angrep.

– Vi har inntrykk av at det ikke er et rent tilfeldig angrep, og at de to har møttes i forkant. Men hva som utløste voldshendelsen har vi ikke sikre svar på ennå. Motivet vil være en viktig del av arbeidet videre, og noe vi ønsker å belyse bedre gjennom avhør, sa krimleder Kalhagen da.



Powered by Labrador CMS