Politiet hadde store ressurser i området etter melding om at en person skulle være skutt i en arm.

Mann i 20-årene skutt på Holmlia

En mann er siktet for grov kroppsskade etter at en mann skal ha blitt skutt på Holmlia sent fredag kveld.

Publisert

Politiet meldte like før midnatt at de var på stedet med store ressurser. De hadde da kontroll på en skadd person, som ble fraktet til sykehus.

– Personen har en skade som fremstår som skuddsår i overkroppen, opplyste operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo politidistrikt. Han fortalte videre at personen var bevisst og ikke fremsto livstruende skadd. Det er i armen personen skal være skutt.

Kjenner ikke bakgrunnen

– Politiet kjenner ikke bakgrunn for hendelsen, men det fremstår ikke som om det er noen fare for øvrige personer i området. Hvor selve hendelsen har skjedd er ikke helt klarlagt. Politiet søker etter gjerningspersoner og foretar åstedsundersøkelser samt vitneavhør, la han til.

– Politiet har kontroll på en person som nå har status som mistenkt. Grunnet etterforskningsmessige hensyn blir det foreløpig ikke gitt ytterligere informasjon i saken, opplyste operasjonslederen idet klokken nærmet seg 00.30 natt til lørdag.

Menn i 20-årene

Både den skadde og den mistenkte er menn i 20-årene. Sistnevnte er siktet for grov kroppsskade, opplyste politiet til NRK lørdag morgen.

– Han er ikke livstruende skadd, sa krimleder Trine Jorkjen om den skadde til kanalen, som ikke ønsket å svare på hvorvidt de to kjente fra før eller om det er flere personer involvert i det som skjedde.

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner.

Powered by Labrador CMS