Politiet var på plass med store ressurser i området Holmlia etter at en person ble skutt på Holmlia like før midnatt fredag kveld. Her ved Holmlia Senter. Politiet ber publikum som kan ha fått med seg noe i tilknytningen til skytingen om å ta kontakt.

Den fornærmede etter Holmlia-skyting selv siktet for grov befatning med skytevåpen

Mens en mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk, er den fornærmede mannen selv siktet for grov befatning med skytevåpen etter skytingen på Holmlia forrige uke.

Publisert

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter skytingen som skjedde sent fredag kveld, like før midnatt, fremstilles for fengsling mandag ettermiddag, ifølge en pressemelding fra Oslo politidistrikt.

Den fornærmede, også han en mann i 20-årene, ble ikke livstruende skadd og er selv siktet for grov befatning med skytevåpen.

Også han fremstilles for fengsling mandag ettermiddag. Dette fengslingsmøtet avholdes som kontorforretning, hvilket betyr at partene ikke selv er til stede i retten.

– Han godtar fengsling som begjært og samtykker til at fengslingsspørsmålet avgjøres ved kontorforretning, sier advokat Marijana Lozic. Hun er forsvarer for den fornærmede som har skader i overkroppen og er innlagt på sykehus etter skyteepisode.

Bakgrunnen for voldshendelsen er ukjent. Naboer skrev på Facebook at de hørte tre eller fire smell, ifølge NTB.

Politiet påpeker at etterforskningen i saken fortsatt er i innledende fase og ber publikum som kan ha opplysninger om å ta kontakt.

Powered by Labrador CMS