Oslo 20230803. Krimteknikere på stedet når en person er alvorlig skadd etter knivstikking på åpen gate på Skøyenåsen.
Politiet i aksjon på åstedet etter knivstikkingen på kveldstid den 2. august. Knappe to uker etter er nå to personer siktet i saken.

To siktet etter knivstikking på åpen gate

I starten av august ble en mann i 20-årene knivstukket på Skøyenåsen. Nå er to personer siktet i saken.

Publisert

– Etterforskingen pågår fortsatt for å avklare bakgrunnen for hendelsen, men politiet mener nå å ha relativ god oversikt over selve hendelsesforløpet, uttaler politiadvokat Silje Anine Green i Oslo politidistrikt i en pressemelding mandag ettermiddag.

Ba om tips 

I etterkant av knivstikkingen på åpen gate 2. august, der en mann i 20-årene ble betegnet som alvorlig, men ikke kritisk skadd, ba politiet vitner som hadde vært i området Terrasseveien, Dalbakkveien, Promenaden og Låveveien i det aktuelle tidsrommet denne kvelden om å ta kontakt og var særlig interessert i observasjoner av en større varebil eller taxi, om noen skulle ha observert dette.

Vitneavhør og videoovervåkning

– Politiet har gjennomført flere etterforskningsskritt angående knivstikkingen på Skøyenåsen 2. august, blant annet vitneavhør og gjennomgang av videoovervåking. Disse etterforskingsskrittene har medført at to personer er siktet i saken, opplyser politiadvokaten videre.

De siktede ble varetektsfengslet søndag på grunn av bevisforspillelsesfare. Begge har fått oppnevnt forsvarere.

Powered by Labrador CMS