Krimteknikere på stedet etter at en person ble alvorlig skadd etter knivstikking på åpen gate på Skøyenåsen.

Jakter to personer etter alvorlig knivangrep på åpen gate

En ung mann er alvorlig skadet etter knivstikking på åpen gate.

Publisert

Politiet meldte like før klokken 23.30 at de var på plass med flere patruljer og politihelikopter i Skøyenåsen. 

Dette etter at en ung mann ble knivstukket på åpen gate.  

– Fornærmede er en mann i slutten av 20-årene. Skadene er alvorlige. Han var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus, sa operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt sent onsdag kveld

Han opplyste videre at det søkes etter to personer som ble sett løpende fra stedet.

– Vi mener å ha avklart at åstedet var ute på gata. Det er så langt ikke funnet noe våpen, men skadene er forenelige med bruk av kniv eller annen skarp gjenstand, utdypet operasjonslederen som da sa det var for tidlig å si hvorvidt det var snakk om et ransforsøk eller noe annet.

Tyder ikke på kobling

– Ingen vi har kommet i kontakt med per nå, har sett selve hendelsen, sa innsatsleder Gunhild Finne Nilsen på stedet natt til torsdag.

Innsatsleder Gunhild Finne Nilsen på stedet etter en person er alvorlig skadd etter knivstikking på åpen gate på Skøyenåsen.

Politiet sier det så langt ikke er noe som tyder på at saken har noen kobling til andre voldsepisoder i Oslo den siste tida.

Krimteknikere jobbet utover natta med å sikre spor på åstedet.

– Virker ikke tilfeldig

Knivstikkingen skjedde i et rolig boligområde om lag en mil fra sentrum.

– Det er viktig å få sagt fra politiet at dette ikke framstår som et tilfeldig angrep. Så det er ingen grunn til bekymring for naboer i området. Det er heller ingen grunn til å tro at hendelsen har noen relasjon til stedet her, påpekte innsatslederen.

Hun sier politiet har noen hypoteser om hvem de leter etter, men ønsker så langt ikke å dele beskrivelser av gjerningspersoner med offentligheten.

Like før klokken 06.00 var politiet ferdige med det operative arbeidet på stedet. Ingen var da pågrepet. Operasjonsleder Gabriel Langfeldt i Oslo politidistrikt opplyste torsdag morgen til Avisa Oslo at mannen som ble knivstukket er en kjenning av politiet.

En ung mann er alvorlig skadd etter knivstikking på åpen gate på Skøyenåsen.
Powered by Labrador CMS