Svært mange er interesserte i å se Ronaldo spille på Ullevaal i sommer for Manchester United.. Her mot Luka Modric (Kroatia og Real Madrid).

Serverne ble sprengt da billettene til kampen mellom Manchester United og Atlético Madrid på Ullevaal ble sluppet

Nettstedet United.no krasjet og var nede i vel to timer etter at billettene til treningskampen mot Atlético Madrid på Ullevaal ble sluppet fredag.

Publisert

Det betyr at det stadig ikke har vært mulig å sikre seg billett til treningskampen på Ullevaal 30. juli. Medlemmer av Uniteds norske supporterklubb har førsterett til å sikre seg tribuneplasser til kampen.

Billettene skulle slippes for United-fansen klokken 10 fredag, men klokken 12 var det stadig ikke mulig å logge inn på United.no , slik man må for å kunne kjøpe billett.

Enorm pågang

«Selv om vi hadde satt på maksimalt med ekstra servere, var pågangen så enorm at united.no gikk ned nå klokka 10. Derfor ligger saken for bestilling av billetter til United – Atletico ikke ute. Teknisk er på saken, og saken vil publiseres så fort som overhodet mulig er!», skrev supporterklubben på Facebook klokken 10.13.

Etter det NTB kan se, var det klokken 12 fortsatt ikke publisert en lenke til stedet der man kan skaffe seg billetter.

United avslutter sin sesongoppkjøringsturné med treningskampen mot Atlético på Ullevaal. En uke senere starter Premier League-fotballen etter sommerferien.

Powered by Labrador CMS