Lege Kaveh Rashidi er en av programlederne for TV-aksjonen som sendes på NRK søndag kveld. Årets TV-aksjon går til Leger uten grenser.
– Hun følger etter meg – og da ser jeg at hun også filmer meg! forteller legen på Facebook-profilen sin.

Lege Kaveh Rashidi: – Nå har jeg altså gjemt meg inne i garderoben på Sats

– For mens jeg trente kom det en dame jeg ikke kjenner bort til meg, tydelig opphisset, og spør meg om jeg vet hva mRNA er. Så følger hun opp med mye anti-vax-greier, forteller kjendislege Kaveh Rashidi i et Facebook-innlegg.

Publisert

Det er under en treningsøkt på Sats Storo en sint dame trenger seg på lege Kaveh Rashidi.

– Jeg sier at jeg er midt i treninga og ikke ønsker å prate om dette her. Hun fortsetter hardt og er tydelig skjelvende sint på meg. Så flytter jeg meg vekk. Men hun følger etter meg – og da ser jeg at hun også filmer meg! forteller legen på Facebook-profilen sin.

– Hun blir sintere i stemmen, er ganske tett på og lar meg ikke være i fred. Et øyeblikk er det noe om at jeg har hetset henne, så tror jeg det var noe om svigermoren som døde som følge av covid-vaksinen og deretter ville hun at jeg skulle si unnskyld – husker ikke helt, fortsetter han.

Må gjemme seg

– Jeg må rett og slett gjemme meg inne i herregarderoben før hun gir seg, for det opplevdes som ubehagelig truende. Fikk sagt fra til de ansatte som var veldig snille og skulle ta tak i saken. Men fy flate så ekkelt å bli filmet og angrepet på den måten mens man er på trening, heter det videre fra legen, som fortsetter:

– Spent på hvem damen er og hvor på Internett den filmen dukker opp. (Og takk til de snille ansatte på Sats Storo som tok det på alvor, for det var overraskende fælt å få den aggresjonen.)

Full støtte

I kommentarfeltet får Rashidi full støtte der mange finner dette uakseptabelt og omtaler hendelsen som trakassering, selv om damens sinne godt mulig stammer fra sorg og fortvilelse.

Powered by Labrador CMS